dijous, 24 de juliol del 2014

Presentació al museu d'un treball de Màster en Ecologia Marina de la UIB

Gabriel Moyà; Terean Sebastian; Guillem Mateu i Hilmar Hinz, després de la presentació del treball.
La biòloga sollerica i col·laboradora del Museu, Terean Sebastian Pastor, hi va presentar el passat mes de maig el seu treball final per a Màster en Ecologia Marina, obtenint una qualificació d'Excel·lent. El seu treball de recerca du per títol "Caracterització dels isòtops estables de nitrògen i carboni en els morfotipus de foraminífers epífits". La investigació ha estat dirigida pels doctors Guillem Mateu Vicens -de la Càtedra Guillem Colom de la Universitat Balear i director del museu- i Salud Deudero, de l'Institut Espanyol d'Oceanografia.
La presentació del treball final del màster al tribunal que l'havia de qualificar va tenir lloc a la sala d'actes del Museu Balear de Ciències Naturals, com entitat vinculada a la càtedra Guillem Colom. El tribunal va estar format pels doctors Gabriel Moyà, Guillem Mateu i Hilmar Hinz. Hi assstí també un bon grup d'oients.
El tribunal va destacar la importància dels resultats obtinguts en aquest llarg treball durant el qual sebastian ha analitzat milers d'espècimens en mostres procedents de Mallorca i de Madagascar, així com la "novetat i el gran interès d'aquests resultats per iniciar futures investigacions en aquest camp".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada